сНiжно

Сніжинки летять на землю,
В повітрі кружляють годину,
Поспішають спуститись...щоб білу зіткати пір'іну...
Ткане мереживо небесами,
Сипле і сипле сніг...
Тобі і мені...нам із вами,
Сніг обіймає всіх,
Цілує щоки, волосся, руки,
Та у холодний ніс,
Перший сніг обіймає ніжно...
Радісну звістку з собою приніс,

Сипле і сипле сніг...
Ткане мереживо небесами,
Кольору кришталю,
Сніг лагідно промовляє:
"Чекаєш на диво?! А я вже йду!"


Рецензии