Апокрифы... ХVХ

Апокрифы... # ХVХ
 
закушенны  губы
зрачки  без  дна,,,
 
извини. -               
                эти  дни               
                как-нибудь  переживу.
 
с  ночами -
                чуть-чуть  сложнее
 
                *




___
_ Угра дэ Цзин / Апокрифы _


Рецензии