В тво х очах я бачу ясний св т

В твоїх очах я бачу ясний світ,
Він розлівається в моєму серці,
І нагріваючи, знову запалює ґніт,
І в записці заіскрят слова відверті.

Але ти не скажеш нічого мені,
Навіть якщо я скажу все прямо.
Проте ми з тобою лише уві сні
І ти там така гарна.


Рецензии