Зате Галя завжди вигравала!

"Молода офiсна
прибиральниця
Галя завагiтнiла.
Всим цiкаво,а хто
ж батько дитини?
-"Галя,а хто ж
батько?"
-"А я що,коли
мию пiдлогу,
обертаюсь?"

Гумор з "Однокласникiв"


"В офiсi вже
два роки,як
запущена
платна акцiя,
Пiд назвою-
"Конспiрацiя"...
Прибиральниця
Галя ii умови
настiльки
добре знае,
Що вже аж сiм 
разiв велику
сумму грошей
вигравала!


Рецензии