Золотий час

Не буде більше нагоди
Щось у світі змінити -
Світ став знову жорстким, недружнім,
Його дотик такий непривітний.

І час золотий, про який я не встигла дізнатись -
Зник в паралельну реальність.

Час золотий минув,
А тепер потрібно чекати,
Ближче до самого дна,
Можливо, в непізнаних снах
Я зможу здійснити мрію.
Настільки потрібна вона...

Час золотий для вчинків сміливих,
Час золотий - ніби радості злива,
Одного разу розваляться мури всі,
І світ прокинеться чистим, у свіжій блакитній росі.


Рецензии
Дай-то, Бог...

С наилучшими пожеланиями

Кованов Александр Николаевич   30.11.2021 14:22     Заявить о нарушении