***

Не відкладайте зло в сторону! "Паліть" та висвітлюйте. Бо суспільство вщент захламиться!

07.11.2020

Зброя - засіб зробити у власній голові додаткову дірку для того щоб повісити коштовну прикрасу зла та апелювати до світу про милування та захоплення  красою такої прикраси.

11.11.2020


Рецензии