Помережено сивим дороги

Помережено сивим дороги
На безкрайніх просторах Життя…
Страх гіркий, захололі тривоги
Виринають на світ з небуття…

Морок грає у Темне і Світле,
Розділяє на Добре і Зле,
Навертає майстерно до зіткнень
Те, що хлібом насущним живе…

Кров пульсує стражденно минулим,
Заморочує серцебиттям…
Б’ють у скроні думки безпритульні
Й сходять в тілі старечим виттям…

Прокидайтеся, Люди! Ген Сонце
Обдаровує Світлом й Теплом…
Щастям міниться Небо бездонне…
Прокидайтеся, Люди, в Любов…

04.11.2021


Рецензии