На рiзнi голоси спiваe Лiс примерзлий

На різні голоси співає Ліс примерзлий…
Звучить то сум, то щем невизрілих надій…
Розвіяне тепло намолених окреслень…
Колишніх відчуттів відміряний сувій…

Сурмить сосна сосні про долю, справедливість…
На травах краплі сліз, чи то роси… хто зна…
Гойдаються в гіллі тривог холодні тіні…
Колише небуття натруджена Земля…

Протяжний голос тче мелодії крізь серце…
Пронизливі вітри освячують на Вир…
Дороги й грані розкриває Ліс примерзлий…
Безмежний Всесвіт береже Любов і Мир…

19.10.2021


Рецензии