***

уже я старая...

 но красивая...

 моя душа во мне счастливая.
..........

плачу я переживаю себе думками напрягаю.
у душі пече кликоче
удушити болем хоче.
.............


стан душі я різний маю то сміюся то ридаю.

бо життя кругом міняється.
над душою іздівається.


Рецензии