Хай оплески звучать жiночiй одi

Ти будеш мене в пестощах купати,
Дозволю, любий, це тобі робить,
Цієї миті буду я чекати –
Зумів ти моє серце полонить.

Забудемось в ту мить з тобою, милий,
В блаженстві ти купатимеш мене,
Хмелітимеш, як голуб сизокрилий:
Нектар кохання, мов вино хмільне.

Візьмеш за стан – тремтітиму в обіймах,
Бурлитиме бажання знов вулкан.
Неначе вітер, сукню з мене здійме,
Й обів’є мене пристрасть, як волан.

Ти ніжно будеш сипати цілунки,
Купатимусь в п’янких тих відчуттях,
Невидимі залишиш візерунки,
Без слів все прочитаєш у очах.

Як хочеться хмеліти від кохання,
Блаженства чашу повнить без кінця,
Сплелись назавжди пристрасть і бажання,
І птахою, щоб билися серця.

Забуть про все й тонути в насолоді,
Збирать цілунки й ніжність дарувать,
Хай оплески звучать жіночій оді,
А я тебе продовжу чарувать.

06.11.2021 р.


Рецензии