Так уже повелося..

Так уже повелося,
Що Осінь, вплетена у її волосся,
Нагадує блискітки та насіння,
І посмішку має вона осінню.

Вплете собі жар чорнобривців в коси
Розсипле яскраву калину..
І кличе, і кличе Забаву-Осінь,
У оповідь сонно-димну

Запалиться листя багром гарячим,
І терен наллється морозним цвітом,
А їй - їй би забавки все дівчачі:
Босоніж танцює, неначе літом!


Рецензии