***

рідна матінко моя з тобой щаслива була я .
потім щастя смакувала як Вітюнчика кохала.
яке це щастя було чудо коли родилися маленькі люди.
хлопчики дівчатка
в житті отпечатки.

суєта суеєт нас ублажала бо в основі щастячка любов лижала.


Рецензии