Коли ти вже не знаеш, що робити

Коли ти вже не знаєш, що робити
Майбутнього позаду відчуття,
Не поспішай надію загубити
На цьому не кінчається життя

Добро крізь негаразди йде до тебе
Воно сильніше за твою біду
Воно. нужденних знає всі потреби
Почуєш, скоро, ти його: - "Я йду".

Добро і в океані, і в пустелі
І там, де шанс один та на мільйон,
А ти у місті, у своїй оселі
І все про тебе знає твій район.


Рецензии