Змiннi процеси

До кошику збирає речі.
З часом повернеться назад.
Натруджені звільняє плечі.
До справи вніс достатній вклад.

Відзвітував колишній місяць.
Що тільки міг, переробив.
Наступнику залишив втіху,
Щоб показав і він свій вплив.

Завершить дії з падолистом.
Хоча розважливо, не враз.
Достатньо в листопаду хисту.
Не буде марнувати час.

А поки що ліси та сквери
Палають залишками барв.
Неначе пензлем на папері
Палітра від вогненних фарб.

Вона зникає якось з часом.
Холодні ранки, дощ, мороз…
Бо згодом зиму зустрічати.
Невтішний слухати прогноз.

Завжди є кращі сподівання.
Ось літо бабине аж ген!
Вже зранку сонячним вітанням
Прийдешній знов потішить день.

Нехай наснага буде й сила
У вирішенні всіх проблем.
Наповнить душу позитивом
У висвітленні гарних тем.

01.11.2021


Рецензии
Дуже цікавий вірш! Сподобалось!

Шон Маклех Патрик   06.11.2021 18:17     Заявить о нарушении
Щиро дякую, Шоне! Для мене дуже приємний Ваш відгук.
З найкращими побажаннями до Вас.

Виктория 75   10.11.2021 18:22   Заявить о нарушении