Поклон навсегда!

                Болгарский
                Родина
               

                ПОКЛОН ЗАВИНАГИ!
                На родителите ми

                Съдбата труден път ви отреди,
                но със сърца за обич надарени
                преминахте през болки и беди
                към красота човечна устремени.

                Почивайте един до друг в пръстта,
                навеки със земята родна слети.
                Безсмъртна ще остане Любовта
                и като топъл лъч над мен ще свети.

                Ана Величкова

                6 ноември -
                Архангелова задушница


Рецензии