Моя душа скучает по Дэвид Гарретту 06. 11. 21

 @davidgarrettmusic 
Сегодня мне приснился концерт Дэвид Гарретта и как было какое то круглое здание. Это был вечер. Было много народа.
Это было после концерта. Я увидела Дэвид Гарретта издали. Он шел. Я побежала за ним. Я его окликнула. Он повернулся. Я сказала: "Привет, это я - Дора Люкс"
Он узнал меня. Он во сне был какой то юный парень с белыми волосами лет 25. Очень худенький. Я его обняла и стояла несколько так минут, просто прижавшись к нему. Душа моя скучает по Дэвид Гарретту. Вот почему мне он снится.
Дора Люкс
06.11.2021г.

Today I had a dream about a David Garrett concert and how there was some kind of round building. It was evening. There were a lot of people.
It was after the concert. I saw David Garrett from a distance. He was walking. I ran after him. I called out to him. He turned around. I said: "Hi, it's me - Dora Lux"
He recognized me. He was in a dream some young guy with white hair about 25 years old. Very skinny. I hugged him and stood there for a few minutes, just clinging to him. My soul misses David Garrett. That's why I dream about him.
Dora Lux
06.11.2021


Рецензии