Добрый мастер

 
                Болгарский
                Мир и Изкуство


                ДОБРИЯТ  МАЙСТОР

                Добрият майстор е като Природа -
                полека търси, изведнъж руши.
                Засява семе в тайнствена утроба
                и иска бурен да не го души.

                Сърце и ум в творението вплита.
                С любов се ражда то като дете,
                което вечно пита и разпитва
                и до звездите дръзва да расте.

                Ана  Величкова


Рецензии