Не сумна

Відцвітає осінь хризантемами
Йде красиво й чарівливо вдалину.
Стелить килим золотий веселий
І дари збирає в пелену.
Не сумна, а ніжна і зваблива
Поцілунок сонячний нам шле
Обіймає дуже-дуже мило
Начебто в танок веде.
Вечорами довгими здається,
Що до нас торкається любов
І ось-ось луною обізветься
В глибині душі, теплом долонь.


_________
Картина художника
В.Туленко


Рецензии