Може, птахи - це душi

А може, птахи - це душі
Тих, хто у Вічність пішов?
Вони до нас не байдужі,
Бо в серці живе любов.

Присівши тихо на віти,
Уважно слухають нас,
Може, нас хочуть зігріти,
Побачити ще хоч раз…

А може, вранці піснями
Пробуджують нас від сну,
Щоб привітатися з нами,
Дізнатися таїну…

І знов пташки прилетіли,
Не зводять з вікон очей,
Мабуть, вони захотіли
Почути голос людей...


Рецензии