***

моя печаль взяла за руки і повела мене до скуки.
я впирався і  супротивлявся
довго довго не здавався.
та печаль сильнішой оказалась.
битва в її користь розвьязалась

тяжко було пережити
щоб руки знов не опустити

і повернутися у позитів
 в нім я жити  так хотів.
Солнышко меня согрей и печаль мою убей.
очень больно очень страшно
душа болит моя ужасно.

хочу туда где всё прекрасно.


Рецензии