ма i та

На дев’ятий день прокинулася – обрубком тіла без рук.
Не обійняти вже – жодного – хата пусткою. У кімнатах відлуння звук.
Тільки у снах хочеш торкнутися – утікають, пливуть.
Каламуть.

На дев’ятий день прокинулася – обрубком тіла без ніг.
Не наздогнати їх – жодного. Всі дороги позамітав сніг.
І у горлі – від слів несказаних – німота.
Ма і та.


Рецензии
Всем сердцем соболезную, Ганна, Вашей невосполнимой утрате...

Анна Дудка   04.11.2021 09:26     Заявить о нарушении