Я збережу

В моєму серці,
Завжди є місце для краси.
Прозора крига,
Дощ намистом,
Місток над річкою старий.
І їхать, їхать..
Притулившись до скла в вікні
Та споглядать:
Червоний ліс
І біле поле,
Як сипле снігом..
Тай чекати
Зупинки, -
Слідуюча сторінка.
На ній ні слова.
Напишу,
Що дякую за все.
І місце у моєму серці
Я збережу
Для вічної краси..


Рецензии