М нпе ил ртем ши, хал тин сана?

М;нпе ил;ртем – ши, хал;  тин сана?
;ук – ;ке с;н;мра тек хальчченхи с;нар...…
;ин;е пил;к юлч;  ;м;тре  к;на,
К;к;рсем те илм;;  тытк;на сана…

М;нпе   мухтанам – ши хал;  сан умра?
;;;;м те ш;велч;  пулн;чч;  ;;ра…
Яр;мл;х;  ;ук- ;ке хал;  урасен,
Темш;н так;на;;;  ярса пусмассерен…

М;нпе  й;панам-ши сан ;ине п;хса?
Ку;;мсем те т;сс;р, х;с;нн;  шурса…
Сасс;м янрамасть – ;ке, юрласс;м килсен,
Чун;м сав;нмасть – ;ке сан умран иртсен…

М;нпе ил;ртем – ши, хал;  тин сана?
Ку;унтан п;хам-ши, сис;мс;р к;на?
Ку;;ульпе ;;внам-ши, ир т;массерен,
Сасс;р к;шк;рам- ши, ;м;р иртн;рен?


Рецензии