Благослови на осiнь!

Благослови мене на осінь!..
На шум дощу, на довгі ночі,
Хоч прохолонуть роси зовсім,
Мене зігріють твої очі.

А як замерзну до тремтіння,
Налий для нас вина сухого
В душі вогонь палахкотіння
Прийде від легкого, п'янкого

Розпущу ту прозору нитку,
Де нанизала нашу пам'ять,
Ти скажеш: - "Боже, як же швидко!"..
І раптом  юність нас поманить.

Де запах прілого листочка,
І тиша, що живе на соснах...
Я вірш тоді начну з рядочка:
-- Благослови мене на осінь!


Рецензии
Валя, твоя осенняя поэзия - стихия: образов, чувств! Читала и слышался твой голос.
И тепло от каждой строчки!
Доброго ноябрения!
Обнимаю!

Букашечка   05.11.2021 21:48     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.