В язень

Я - в'язень. Остаток останнього дня.
Біблейна  метафора  в  Часі.
Осада для мене — мій дім і рідня;
Осанна — спасіння на пласі.

Доречно збагнути: (не досить часУ).
ПорУка життя — моя Мекка.
Земне — на мені — дію Долі несу,
До  Пазухи  Бога... ЗдалЕка.


Рецензии