синява

послідовності слів
перевтілення звуку
в різні літери/сенси
чи оздоблені римою/
розміром/чим ще
мови давньої
відгуками/ні ж-бо:
медом поезії

на божій крові
- не до любови:
то леза блиск




келишок коктебельського спирту
ніч
зверху
       слів ніц відверто
       плин часу
       твердий хід дзегару

        хто зміг
        відшукати їх
        пару?

там темно
за вікном
певні тільки звуки
немає їх
триває ніч

келишок коктебельського сонця
і ще
ще           по вінця
    до донця

поки ранок не кличе
      ніч
                наша



а з травами усе не просто
де той хто розділяє
за собою духмяний простір
стиглих трав й їх силу має
в себе задля віддушки неба
синього всього розмаю?



як змінюються почерки писань
в залежності від невідомо чого



і мені розповідають
про світи кришталів синіх
фіолетових лилових
навіть трішечки зелених

де нема ані страждань
ані проблемів побутових
де буяє чистий розум
де на нас завжди чекають

хто мені розповідав
усе оце колись-бо
хтозна


Рецензии