Не прощенный 2

Когда- то давно на три года вышибло мозги, выблевала свыше 200 стихов,сейчас стираю их,но этот не сотру- улыбнула последняя строфа; )))
@@@@@@@@@
Это однажды я увидела в небе почти такое облако и подумала, ну как не написать этому гаду последнее из 200 стихотворений
))))))))))))))))))))))))))
 
Unforgiven forever

Алина Котлев

Love passed away so tell me why
I still can not settle down?
Why I'm still offended and cry?
I look as any stupid clown?
 
Unpaint hot love, unpaint bright life...
No one before have made me so.
Inside my world you throw a knife,
And made my summer full of snow.
 
Your love at once changed direction.
And I'm in snow without line...
Today impossible correction,
With monkey smile you think - you shine.
 
Where's my dusk and where's dawn?
With dream I lived, to love was striven...
Although you're traitor I am strong!
And you forever unforgiven!
 
P.S. Нашёл своё счастье? Так прыгай, ликуй!
Упивайся своим эгоизмом зловонным!
Когда-то поймёшь - и у неба есть х*й!
Ты первым увидишь его, Непрощённый!


© Copyright: Алина Котлев, 2015
Свидетельство о публикации №115102002499


Рецензии