Сяйво

Сяйво, що випалює очі,
Коли лиш тіні навколо,
Прокидаюсь серед ночі,
Це лиш сон, це лиш море,
І я по коліна у ньому,
Де хвилі прозорі,
Де сонце сідає у воду,
А ти ловиш в долоні,
Це світло зіркове,
Один промінчик якого,
Скрізь пальці твої,
Криги розтопить гору.


Рецензии