Журавли вжэ дэсь далэко

Журавлі вже десь далеко

Понад річкою тумани,
Вогка осінь спить –
В павутинні краплям гарно
В кришталеву мить;
Так погойдує їх вітер,
Наче в гамаку,
В споминах про тепле літо,
Щастя острівку...
Журавлі вже десь далеко
В споминах летять,
Покидають край лелечий,
Весну знов чекать.
Й нам  зима хіба сюрпризів
Торбу принесе –
Родять файно різні кризи
Й весь осінній сенс.
02.11.2021р.


Рецензии