Time to Change The Names

based on
old order in town! old order in town! autumn! for so many days is has rained
time of the worms and toads, time of the worms and toads!
Slime! but it's only the reason to let out your claws!
we all sing! we all sing! shut your ears if your music is slush
Solar pulse beats! Solar pulse beats! Dictating
TIME TO BE CHANGING NAMES! TIME TO BE CHANGING NAMES!
HERE COMES THE TIME FOR THE CHANGE!

Servants' faces are greasy! servants' faces are greasy!
fat of hearts! is this really the start of the new day
hunger's our brother! hunger's our brother!
remember how streets' wrath shred the city!
we are free, we are free
at least in that we have eyes, and our eyes have voices
so we sing! yes we sing! we see: TIME TO CHANGE THE NAMES
TIME TO BE CHANGING NAMES! HERE COMES THE TIME OF THE CHANGE!

Время менять имена!, Алиса

В городе старый порядок!
В городе старый порядок!
Осень!
Который день идёт дождь.
Время червей и жаб!
Время червей и жаб!
Слизь!
Но это лишь повод выпустить когти!
Мы поём!
Мы поём!
Заткните уши,
Если ваша музыка - слякоть!
Солнечный пульс!
Солнечный пульс!
Диктует!
 
Время менять имена!
Время менять имена!
Настало время менять!
 
Лица слуг сальны!
Лица слуг сальны!
Жир сердец!
Разве это начало нового дня?
Голод наш брат!
Голод наш брат!
Вспомни,
Как гнев площадей кромсал город!
Мы вольны!
Мы вольны!
Хотя бы в том, что у нас есть глаза,
А у наших глаз голос!
Мы поём!
Мы поём!
Мы видим!
 
Время менять имена!
Время менять имена!
Настало время менять!


Рецензии