Люблю свою Гераскивку

Хтось любить мегаполіси,хтось мріє жить на Полюсі,
А я люблю село своє і все, що в ньому є!
Люблю поля і кручі,Люблю людей співучих...
Тут кожен кут і закуток про щось нагадує!

Люблю ставок і Стінку за холодок в затінку,
За солов"їв - Сіденівку,а Центр - за стадіон!
Згадаю й Палестину і школу, неодмінно!
І хутору Меженському також пошлю поклон!

Тут кожне зна віконечко -з-за Бульби сходить сонечко,
на хуторі Давидовім пірнає воно в сни.
Й співає серце кожного,як в лісі Старикожому,
мов краплі крові, воронці,палають щовесни!

Люблю свою Герасківку! Тут, з маминою ласкою
і вчителькою першою вивчала майбуття!
Тут вперше закохалася і вперше цілувалася!
Тут крила я розправила й полинула в життя !!!


Рецензии