Батько

Батьків не вибирають,
Нам їх дарує Бог,
І Ангели лиш знають
Скільки буде дорог;

Та скільли буде щастя,
Бессонних злих ночей,
Що у житті нам вдастя,
І скільки сліз з очей?

Мені Господь дав тата,
Таких ще пошукать,
В житті моїм багато
Він допоміг здолать.

Які б складні дороги
Мені б прийшлось пройти,
Завжди на допомогу
Мені приходив ти.

Порадою, чи словом,
Підтримати ти міг,
А я до тебе знову
Спішила на поріг.

Пробач, що дуже мало
Я дякувать могла,
І ось ... Тебе не стало,
Та Господу хвала,

Що Бог почув молитви,
В гріхах покаявсь ти,
Встиг прощення просити,
До Бога встиг прийти.

Я вірю, що прощенна
І без гріхів душа
На небо віднесенна
З Христом спокій знайшла;

Там у раю небеснім
Зустрінемось усі,
У Господі воскреслі
В Його Св'ятій красі.

Життя там вічне буде,
І радість без кінця,
Ми разом всі там будем
У Господа Отця.

     31.10.2021р.


Рецензии