Овочева суперечка

Каже морква буряку:
« Найгарніша я в саду
І з тобою не піду
Прогулятись по селу.

Ти товстий, а я струнка,
Довга у мене коса.
Ти сумний, надуті щоки,
Ще й в плечах ти заширокий».
 
Відвернувся бурячок,
Відірвав собі листок,
Пробурчав
Хвалько - морквині:

«Я найкращий на гостині,
З мене борщ,
З  мене салати,
Мене люблять не за шати».


Рецензии