Неначе диво за стiклом

Настав день новий, щасливий.
І, знову ранок зустрічаємо.
І раді світу білому.
В якому він ділиться барвами.

Зорею, росвми, теплом.
І, промінням блискучого сонця.
Неначе  диво за стіклом.
Прокидається знов за віконцем.

Яскраве сходить Ярило.
І по землі крапинки золоті.
Розкидані, мов жарини.
Сгорають вмить в його теплі.




 


Рецензии