120 кiлограмiв щастя

Зустрілись ми вночі у парку,
Коли співали ще хрущі.
Курив спокійно я цигарку,
Але напали алкаші.
Я видирався і кусався,
Рипів на все наше село.
Мій вечір точно не удався,
Але з'явилась ти - й усьо!

Мене врятувала, бандитів побила,
Тендітна, як пава. Красива, мов Діва!

ПРИСПІВ:
А у мене моя Настя, Настя,
120 кілограмів щастя, щастя.
160 у висоту,
Таку я маю красоту!
А у мене моя Настя, Настя,
120 кілограмів щастя, щастя.
У клубі знають всі її,
Найкрасивіша на селі!
ЛИБО
Найкраща чіка/ляля/краля на землі!
ЛИБО
Мала найкраща на селі!


Я закохався в твої очі
Великі, наче кавуни.
Любов була тієї ночі
Така, що глохли комарі.
Коли з тобою йду за руку,
Ховається усе село.
Ти осліпила світ красою,
Мені з тобою повезло!
(Такого слова нету в укр.языке, в принципе. Чисто суржик. Можно заменить).
ЛИБО
Ти осліпила світ красою,
Від неї он скільки злягло!

Ти в серце запала, п'янію без пива.
Тендітна, як пава. Красива, мов Діва!


Рецензии