Iltimos, sevganim kelmasin Sizga malol...

Iltimos, sevganim kelmasin Sizga malol.
Ishoning, muhabbatim pokizadir va halol.
Uzr, Sizdan so'roqsiz men ko'nglimga erk berdim.
Parvardigor amriga nimalar ham men derdim?


Рецензии