Псалом 40

I. Псалмы Давида.

Блаженний муж, що переміг хворобу:
Не попаде під владу ворогів,
За що ж мені такиї перелоги?
Його хранить Господь, а мене – ні!
Благаю я: помилуй мене, Боже,
Ось коло Тебе грішний я – зціли!
Хай вмре ім’я у замислі ворожім,
А я прошу: спаси та схорони!
Чому мене усі так зневажають?
Ще й замишляють зле, бо захворів,
Чому моєї смерті так бажають?
І навіть той, хто досі хліб мій їв!
Благословлю од віку і до віку,
Якщо мене піднімеш, Боже мій!
Та відведеш від лиха чоловіка,
Адже Ти знаєш, я завжди раб Твій!


Рецензии