Золота коловерть. укр

Золота коловерть...
І куди нам від неї подітись?
Так зворушливо,листя
Кружляє в осінніх вітрах...
В них є літа тепло,-
Наша зустріч з тобой серед міста,-
То кафе і наш столик,
І кавовий смак на вустах...               

Чародійка,у шатах, з туманів і рос,випадково
Протягла свої руки
І серце в обійми взяла...
Відстуковує час,мій годинник осінній,й раптово
Повертає в ті дні,
Де та зустріч коротка була...


Рецензии