Напрасный наговор

Пьяный! !Пьяный!...
Та який же вин пьянвй?
Ось як зубамы шкрэбэ!
Та й щей головку дэржэ!
Ось чуешь запашок?
Цэ вин на горшок ны проывсь.
Бувае!
А який же вин умный.Культуры ось
Нымае. А умный,умный!Та ёго,зараз,
в РАДУ трэба.Ни пидэ?Почему?
Да колы пошукаты - мабудь
найдуться в РАДЕ ще таки.                -


Рецензии