Напрасный наговор

Пьяный!Пьяный!...
Та якый же вин пьяный?
Ось як зубамы шкрэбэ!
Тай ще й головку дэрже.!
Ось чуешь запашок?
Цэ вин на горшок ны просывсь.
Бувае!
   А якый же вин умный!Культуы ось
нымае.А умный,умный!Та ёго,зараз
вРАДУ треба.Ны пидэ?Почиму?Да колы
пошукаты - мабудь найдуться в РАДЕ
ще таки.


Рецензии