Перший снiг

Ось і перший сніжок на деревах,
Всі стежки у сріблястім пуху.
Сад у білих стоїть акварелях,
І зникають сліди на шляху.

Перший сніг, ніби сон дивовижний,
Прокидатись не хоче душа,
Граціозний, бентежний і ніжний,
Як же гарно він світ прикраша!

Перший сніг! Кожна мить неповторна...
Незліченно в душі почуттів!
І надія, нехай ілюзорна,
Підбадьорює, тішить без слів...


Рецензии