Александр Бенитцкий. Трус. Coward

АЛЕКСАНДР ПЕТРОВИЧ БЕНИТЦКИЙ

ТРУС

Гремит!.. От общего смятенья
Я тотчас дале уберусь
И в погребе кругом запрусь.
Небось вы мыслите, что я ищу спасенья
От грому и "янтарного" огня?
Ошиблись! Я ищу - вина.

<1807>

COWARD

It thunders!.. Off common consternation
I'll immediately get up
And in the cellar lock myself around.
You maybe think I'm searching for salvation
From thunder and elektron's fire?
You're wrong! I'm searching - for the wine.

27 - 28 октября 2021 г.


Рецензии