Все вирiшуe контекст

Все вирішує контекст:
сенси, правди і неправди,
зло, добро, ненависть, радість –
лиш читай уважно текст.

І в житті все саме так:
придивися, хто навколо,
хто – твій друг, хоча й з приколом,
хто – сховав підступність в такт.

Все – в контекстах, так вже є.
Між рядків читати вчися...
І, дивись, не помилися,
чий контекст – життя твоє...

:........................
Evgeni Kolesnik / Ukraine / "Queen of flowers"


Рецензии
Чудовий вірш! Сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   28.10.2021 22:13     Заявить о нарушении