Ти дорослiшаeш зi мною

Ти дорослішаєш зі мною –
потихесеньку, день за днем.
Осінь стала тобі весною,
що ніколи вже не мине.

Ти – дорослішаєш, а очі –
все молодшають, дивина:
ти – подобатись мені хочеш,
видно – в цьому вся таїна?

Ти дорослішаєш поволі,
за минулим – ані сльози.
Ось така то жіноча доля:
вік і щастя – на терези...

Не соромся, що ти доросла, –
я люблю тебе і твій вік.
Дай, поправлю сніжок волосся,
я ж – дорослий твій – чоловік...


Рецензии
Прекрасно сказано! Глибокий вірш!

Артур Грей Эсквайр   28.10.2021 22:16     Заявить о нарушении