Уклjнно просимо!

Жовтень відступає
Сліди замітає
Листопад на ним
Весело бренить
Листячко багряне
Сухе і румяне
Під ногами тихо
Тихо шелестить
А недавно літо
Весело і спритно
Розпращалось з нами
Не догнати вслід!
Серденько радіє
Наміри благіє
Нам природа-матінка
Посила на світ!
Тож уклінно просимо!
Хоч відійде осінь
І нехай злетіли
Золоті літа...
Хай до нас вертають
Усі пори року!
На довгі-предовгі!
На усі віка!

 4.0121р


 


Рецензии