In mane, nocte spirant frigus

In mane , nocte spirant frigus,
Et potiones ex omnibus rimas
Ipsi tractum, sunt libenter fovere
In ignem cordis refrigerationem cinere.
Visione noctis mortuus puppis,
Ubi tenebrae fiercer et tenebrae sunt magis malum,
Et in puerilis fulcit
Tantum Nazarenus mos risus quiete.


Рецензии