Цирк

Пристига. Разпъват катун.

Децата се смеят и сочат:

„Виж, виж, куче с бастун“.

 

Маг, акробат, клоун, коне.

Да си  купи билетче

всеки бърка в своето портмоне.

 

Дъх сладък от захарен памук,

Всички деца днес с трепет са тук.

Един купил балон , друг свирка.

Бързо по местата, започва представлението на…


/цирка/

Автор на колажа - Ирен Тодорова


Рецензии