Мiй лагiдний i нiжний звiр

Мій лагідний і ніжний звір
не залишає слідів:
укусів на шиї, шрамів на серці,
синців на стегнах.

Цілує ніжно, торкається бережно,
звір, що не випускає кігті
навіть в пориві похоті;

і навіть досягаючи глибин
мого бажання,
безболісно зупиняє мій крик
самим собою.

2019


Рецензии