Кому вручити медаль За порятунок потопаючих?

Кому вручити медаль «За порятунок потопаючих»?
Мені не треба, дякую.
Жалість - це найгірше, що можна відчувати до чоловіка,
Який не в змозі сам себе врятувати,
Витягнути, зализати власні рани,
Ти - дорогоцінне каміння,
Вкрите товстим шаром іржі,
Яка наростає з роками.
Ти лікуєш снобізмом пошматоване серце,
Самотній, цинічний, вразливий,
Але пробач, це мій останній вірш,
Я тебе більше не люблю.

2018


Рецензии