Aborted tenderness

Ніжність — це надзвичайно тонка матерія. Вона народжується, зростає, живить душу, викликає лагідну усмішку. Ніжність легко убити: в один момент приходить той, на кого це почуття спрямоване і береться власноруч вирізати ножиком ніжність з моїх грудей. Сам процес неприємний, звісно, бо колупають живу рану. Проте потім, коли почуття абортоване, залишається глуха порожнеча.

Незалежність.

2019


Рецензии